Congratulations on our Academic Staff of School of Social Innovation Achievement

หมวดหมู่ข่าว: sn-ข่าวประชาสัมพันธ์

ขอแสดงความยินดี
กับ
คุณออมสิน บุญเลิศ นักวิจัยประจำศูนย์วิจัยนวัตกรรมสังคม เชิงพื้นที่ สำนักวิชานวัตกรรมสังคม มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง 
ได้รับรางวัล รองชนะเลิศอันดับที่ 2 
ในการแข่งขัน Global Chef Challenge 2025 
-------------------------------------------------------------------------
สำนักวิชาศิลปศาสตร์ มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง จัดกิจกรรมแข่งขันการทำอาหาร "Global Chef Challenge 2025" ภายใต้แนวคิด "Local Meets Global" วันจันทร์ที่ 15 กันยายน 2568 เวลา 15.00 - 17.00 น. ณ ศูนย์ฝึกปฏิบัติการครัวและห้องอาหาร ชั้น 4 อาคาร M square มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง มี รองศาสตราจารย์ ดร. สรบุศย์ รุ่งโรจน์สุวรรณ คณบดีสำนักวิชาศิลปศาสตร์ เปิดกิจกรรม

การแข่งขันมุ่งเน้นการสร้างเมนูที่ผสมผสานวัฒนธรรมท้องถิ่นและสากล เพื่อเปิดโอกาสให้บุคลากรแสดงความสามารถด้านการประกอบอาหาร

โครงการมี 3 วัตถุประสงค์หลัก คือ สนับสนุนให้บุคลากรแสดงศักยภาพการทำอาหารผ่านเมนูที่สะท้อนวัฒนธรรมแต่ละชาติ เพื่อสร้างความเข้าใจในความหลากหลายทางวัฒนธรรม ส่งเสริมการมีส่วนร่วมและการทำงานร่วมกันระหว่างบุคลากรจากหน่วยงานต่างๆ และสะท้อนอัตลักษณ์ MFU FIRST ผ่านกิจกรรมที่สร้างแรงบันดาลใจและความสามัคคี

กิจกรรมนี้เป็นส่วนส่งเสริมความสามัคคีและความร่วมมือระหว่างบุคลากร พร้อมแสดงความหลากหลายทางวัฒนธรรมภายในชุมชนมหาวิทยาลัย

 

Congratulations
to Ms. Omsin Boonlert, a researcher at the Center for Spatial Social Innovation Research, School of Social Innovation, Mae Fah Luang University, for winning second place in the Global Chef Challenge 2025 competition.
------------------------------------------------------------------------
The School of Liberal Arts, Mae Fah Luang University, is organizing the "Global Chef Challenge 2025" cooking competition under the theme "Local Meets Global" on Monday, September 15, 2025, from 3:00 PM to 5:00 PM at the Kitchen and Dining Training Center, 4th floor, M Square Building, Mae Fah Luang University. Associate Professor Dr. Sorabhut Rungrojsuwan, Dean of the School of Liberal Arts, will preside over the opening ceremony.

The competition focuses on creating menus that blend local and international cultures, providing an opportunity for personnel to showcase their culinary skills.

The project has three main objectives: encouraging personnel to showcase their culinary potential through menus that reflect national cultures; fostering understanding of cultural diversity; and promoting participation and collaboration among personnel from various organizations. and reflecting the MFU FIRST identity through inspiring and uniting activities.

This activity promotes unity and cooperation among staff and showcases the cultural diversity within the university community.

  • 1377 ครั้ง
มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวงน้อมรำลึกในพระมหากรุณาธิคุณ สมเด็จพระนางเจ้าสิริกิติ์ พระบรมราชินีนาถ พระบรมราชชนนีพันปีหลวง